«

»

sep 03 2013

Fireboy and Watergirl

På mit lille IT hold i 1. klasse havde jeg valgt  vi skulle spille pc idag :-) Ingen

tvivl om at eleverne sagtens selv kan finde ud af at spille spil når de har Firechancen. Men det er alligevel noget andet når det bevidst er sat ind i en undervisningssammenhæng. Grunden til de skulle spille idag, og lige netop dette spil. Det var træning i samarbejde, kommunikation, samvær, problemløsning, mm. Og alt lykkedes. Alene det at det kan lade sig gøre at holde 1. klasses elevers opmærksomhed i 1,5 time er imponerende. Tænk engang hvis det kunne lade sig gøre hver gang!

Ingen tvivl om det var en reminder til mig selv, om at finde spændende undervisningsmateriale hver gang.

Tidligere havde jeg måske valgt et brætspil, men de digitale medier kan noget mere. Så for at møde eleverne på deres hjemmebane blev det et pc spil. Vi fandt spillet ude på Chromestore, så har eleverne også adgang til det hvis de logger på derhjemme. Måske de endda kan lokke mor eller far til at tage et spil med dem :-)

Prøv selv og skriv gerne jeres erfaringer i kommentarerne. Eller hvis I kender lignende spil vil jeg meget gerne høre om dem.

Skærmbillede 2013-09-03 kl. 19.38.24

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *